Maksi pomlad z Mini teatrom

MAKSI POMLAD Z MINI TEATROM

 

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji lutk in gledališča!

 

Tudi v letošnji sezoni smo v Mini teatru za prihajajoče pomladne in poletne dneve oblikovali posebno ponudbo za zaključene skupine otrok. V dvorani Mini teatra na ljubljanskem gradu si boste lahko ogledali lutkovno predstavo in uživali v vožnji z vzpenjačo ali turističnim vlakcem na Ljubljanski grad. Po predstavi pa se boste posladkali s sladoledi Ljubljanskih mlekarn. Ponudba je cenovno ugodna saj bo otrokom ogled lutkovne predstave v razvedrilo, vožnja z vzpenjačo ali vlakcem v veselje, sladoledna lučka pa osvežilo.

 

Priporočamo vam različne predstave, dve novosti v letošnji sezoni in večno uspešnico Mini teatra:

1. MIZICA, POGRNI SE – nova lutkovna uspešnica Mini teatra je primerna za otroke, starejše od treh let. Besedilo bratov Grimm je priredil in režiral Marek Bečka, igrata pa Jose in Aljaž Jovanovič.

Klasično pravljico ki velja za eno najlepših in najbolj priljubljenih na svetu, je duhovito in samosvojo posodobil češki režiser Marek Bečka. Govori o Mihu in kozi, ki je vedno lagala. Miha, ki je bil zaljubljen v Marjetko, si je nekega dne prislužil čarodejno mizico, zlato ovco in gorjačo, ki kaznuje tatove in lažnivce ...

 

2. PIPI IN MELKIJAD  predstava za otroke, starejše od treh let. Besedilo po motivih zgodbe Elke in Dieterja Loewe sta napisala Jurij Souček in Matjaž Briški. Na gledališki oder jo je postavil režiser Robert Waltl, poleg Jurija Součka pa v predstavi nastopa tudi Andrej Murenc.
Spoznajte Pipija in njegovega starejšega brata Melkijada, dva najbolj slavna pujsa na svetu, ki s svojimi duhovitimi in nenavadnimi domislicami skočita s televizijskega zaslona naravnost na gledališki oder. Pridružite se jima na pujsjem potepu in odpujsajte v svet pujsje domišljije.

 

3. PALČEK – igrano lutkovna predstava je primerna za otroke, starejše od treh let. Besedilo bratov Grimm je priredil in postavil na odrske deske priznani češki režiser Pavel Polak, nastopata pa Tjaša Železnik in Miha Arh.
Palček je zgodba o starših brez otrok, ki se jima je rodil deček, velik kot palec na roki. Humorna lutkovna predstava je s svojim posebnim lutkovnim in izvirnim  igralskim pristopom navdušila gledalce na več kot 120 ponovitvah. Predstava je bila na Pikinem festivalu v Velenju nagrajena za najboljšo predstavo festivala.

 

Za zaključene skupine smo za
MAKSI POMLAD Z MINI TEATROM oblikovali dve enotni ceni vstopnic:


1 varianta: 3,50 € – vključuje ogled predstave
in povratno vožnjo z vzpenjačo.

2 varianta: 4,50 € – vključuje ogled predstave
in povratno vožnjo z vlakcem.

 

Po predstavi se boste posladkali s sladolednimi lučkami Ljubljanskih mlekarn.

Informacije za skupine vsak delavnik od 9. do 16. ure.

Pomembno obvestilo: Ta ponudbena cena je zagotovljena samo ob polni dvorani- najmanj 100 vstopnic!

 

Opise predstav lahko najdete na naši spletni strani www.mini-teater.si

ali pa nas pokličete.

Veselimo se vašega odziva na Maksi pomlad in smo vam prijazno na voljo za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri predstav.

 

Lep pomladni pozdrav!
Vaš Mini teater