Maksi pomlad z Mini teatrom

MAKSI POMLAD Z MINI TEATROM

 

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji lutk in gledališča!

 

Tudi v letošnji sezoni smo v Mini teatru za prihajajoče pomladne dneve oblikovali posebno ponudbo za zaključene skupine otrok. V dvorani Mini teatra na ljubljanskem gradu si boste lahko ogledali lutkovno ali gledališko predstavo in uživali v vožnji z vzpenjačo ali turističnim vlakcem na Ljubljanski grad. Po predstavi pa se posladkali s sladoledi Ljubljanskih mlekarn.

Ponudba je cenovno ugodna saj bo otrokom ogled predstave v razvedrilo, vožnja z vzpenjačo ali vlakcem v veselje, sladoledna lučka pa osvežilo.

 

Priporočamo vam različne predstave, dve uspešnici Mini teatra in novost v letošnji sezoni:

1. PIPI IN MELKIJAD  gledališka predstava za otroke, starejše od treh let. Besedilo po motivih zgodbe Elke in Dieterja Loewe sta napisala Jurij Souček in Matjaž Briški. Na gledališki oder jo je postavil režiser Robert Waltl, poleg Jurija Součka pa v predstavi nastopa tudi Andrej Murenc. Spoznajte Pipija in njegovega starejšega brata Melkijada, dva najbolj slavna pujsa na svetu, ki s svojimi duhovitimi in nenavadnimi domislicami skočita s televizijskega zaslona naravnost na gledališki oder. Pridružite se jima na pujsjem potepu in odpujsajte v svet pujsje domišljije. Uspešnica z več kot 100. ponovitvami.

2. PALČICA – virtualna - lutkovna predstava je primerna za otroke, starejše od treh let. Velja za eno najlepših in najbolj priljubljenih pravljic na svetu, avtorja koncepta sta Darij Kreuh in Tadej Fius, igra pa Robert Waltl. Mednarodna uspešnica je prva virtualna lutkovna predstava na svetu, je kombinacija računalniške animacije in lutkovne predstave.

3. MALA MORSKA DEKLICA – gledališka predstava je primerna za otroke, starejše od pet let. Najnovejša predstava Mini teatra, v režiji Ivice Buljana, je nastala po predlogi pravljice danskega pisatelja in pesnika Hansa Christiana Andersena, nastopata pa Pia Zemljič in Gregor Gruden V pravljici morska deklica reši življenje princa, ki je doživel brodolom, in se odloči za tvegano dejanje - osvojiti njegovo ljubezen. Da bi lahko postala človek, se mora odreči svojemu glasu in plavuti …

 

Za zaključene skupine smo za MAKSI POMLAD Z MINI TEATROM oblikovali dve enotni ceni vstopnic:

1 varianta: 5,80 € – vključuje ogled predstave in povratno vožnjo z vzpenjačo.

2 varianta: 5,00 € – vključuje ogled predstave in povratno vožnjo z vlakcem.

 

Po predstavi se boste posladkali s sladolednimi lučkami Ljubljanskih mlekarn.

Informacije za skupine vsak delavnik od 9. do 16. ure.

 

Opise predstav lahko najdete na naši spletni strani www.mini-teater.si ali pa nas pokličete.

Veselimo se vašega odziva na Maksi pomlad in smo vam prijazno na voljo za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri predstav.

 

Lep pomladni pozdrav!
Mini teater