Izjemni januarski gledališki vikendi v Mini teatru- 1. vikend: Sneguljčica, Obuti maček in Splendid

Dragi obiskovalci predstav v Mini teatru.

Želimo vam gledališko vznemirljivo leto 2012 in vas že od 7. januarja vabimo na naše predstave ob sobotah in nedeljah, tako za velike kot male ljubitelje gledališča imamo pripravljeni ogromno izjemnih predstav iz našega programa, pa tudi gosujočih predstav.

Naj vas že 7. januarja ob 17h povabimo na našo večkrat nagrajeno lutkovno predstavo Sneguljčica v režiji Mareka Bečke iz Prage, ki je z igralci Eleno Volpi, Vesno Vončina, Aljažem in Joseom, ki je tudi avtor glasbe pripravil izjemno svežo postavitev Grimmove pravljice.

V nedeljo bo na ljubljanskem Gradu prav tako usešnica režiserja Mareka Bečke Obuti maček, z izjemnimi Gašperjem Jarnijem (Alt. Tomislav Tomšič) in Jose.

Nedelja zvečer pa je rezervirane za gledališke sladokusce in tiste, ki imate radi predstave nabite z energijo. Pričakujemo vas na Genetovem Splendidu v režiji Senke Bulić in devetimi s testosteronom nabitimi izjemnimi igralci: Domen Valič, Miha Rodman, Gašper Jarni, Klemen Mauhler, Benjamin Krnetić, Stane Tomazin, Lun Sevnik, Andrej Zalesjak in Matija Puz vas bodo zapeljali v svet podzemlja in strasti.

Ne zamudite.

Vaš Mini teater