Vabljeni k vpisu abonmaja Prijatelj Mini teatra!

NOV ABONMA MINI TEATRA: PRIJATELJ MINI TEATRA

Izmed pestre ponudbe predstav si lahko med koncem septembra 2012  in aprilom 2013 izberete 6 predstav po lastni izbiri. Abonma Prijatelj Mini teatra za samo 36 € omogoča ogled kar 6 predstav, saj smo ceno abonmajskih vstopnic za otroke in odrasle poenotili!

»Program Mini teatra za otroke je osnovan na vrhunski kvaliteti literarnih, vizualnih in glasbenih predložkov, s katerimi medij otroškega gledališča obravnavamo z globoko resnostjo, zavedajoč se, da otroško publiko prvič uvajamo v svet scenskih umetnosti,« je ob začetku že 14. sezone Mini teatra povedal Robert Waltl, direktor in umetniški vodja Mini teatra.

Abonenti tako lahko izbirate med odličnimi novimi predstavami s premierami v sezoni 2012/13 in tudi številnimi uspešnicami preteklih sezon. Med novitetami bosta kultna Zvezdica Zaspanka Franeta Milčinskega - Ježka in Morrison in štirje letni časi estonskega lutkovnega umetnika Mirka Rajasa ter preštevilne uspešnice iz prejšnjih sezon: Pekarna Mišmaš o dobrem peku in jezični Jedrt, nova lutkovna predstava Mini teatra Troglavi zmaj in princeske, nadaljevanje Sapramiške v Sapramiški 2 - Sapramišji sreči, humorna preobleka Sneguljčica, duhovita priredba Mizica, pogrni se, Rdeča kapica z mladimi slovenskimi igralci, Volk in kozlički po znani Grimmovi pravljici, Obuti maček, ki navdušuje staro in mlado, prva virtualna lutkovna predstava na svetu, Palčica, predstava s čudovitimi klasičnimi marionetami, Začarani štorklji, priredba kultne radijske igre Franeta Puntarja, Medvedek zleze vase, Mala morska deklica v režiji Ivice Buljana, dramaturški kolaž koledniških tem oziroma svojevrstno animiranih jaslic, Osel Nazarenski ... in mnoge druge.

VABLJENI, DA SE OGLASITE V MINI TEATRU od 17.9.2012 dalje in si za samo 36 EUR pridobite abonmajsko kartico za ogled 6 predstav.

Cena je enotna za otroke in odrasle!

Imetniki abonmajske kartice: Da vas bodo prosti sedeži čakali vedno, vas prosimo, da nam vsak teden (najkasneje do petka do 14. ure) sporočite svoje rezervacije za tisti vikend na press@mini-teater.si in info@mini-teater.si.

Vabljeni na Križevniško 1, vsak delavnik med 9. in 16. uro. Veselimo se vaše družbe tudi v novi sezoni!

Plačilo je možno z gotovino ali preko Klika na poslovni račun Mini teatra (SI56 0201 1005 2254 884).

O datumih predstav vas bomo obveščali z mesečnim programom, ki vam ga bomo brezplačno pošiljali na dom, po elektronski pošti in SMS sporočilih.