Ta petek v Mini teatru predstava enega najboljsih svetovnih lutkarjev, Nevilla Tranterja

Ta petek, 30. novembra ob 20.00, vas z velikim veseljem vabimo

na enkratno predstavo

enega najboljših svetovnih lutkarjev, NEVILLA TRANTERJA,

in gledališča STUFFED PUPPET THEATRE,

PUNCH IN JUDY V AFGANISTANU,

ki jo Mini teater ob zaključku štiridnevnih delavnic gosti

kot vodja in koordinator velikega mednarodnega projekta

Puppet nomad academy 3.

Lutkar Nigel je prišel v Afganistan, da bi tam zabaval zavezniške vojake. Ko bliskavica Nigelovega fotoaparata prestraši kamelo njegovega pomočnika Emila, ki se skupaj z Emilom na hrbtu požene v beg proti Tora Bori, se odpravi za njima. V iskanju pomočnika se znajde v nevarnih situacijah, sreča brezsrčnega novinarskega poročevalca, ki ga zanimajo le senzacionalistične novice in živčnega vojaka Združenih narodov, ki se težkih razmerah nikakor ne znajde. Pot pa ga pripelje tudi do Puncha Bin Ladna in njegove žene. Ko se Punch Bin Laden in njegova, krvi željna žena Judy poigravata z Nigelom, se zdi, da imata popoln nadzor nad situacijo. Toda kaj, ko nista niti pomislila, da jima lahko uide in zgodbo razkrije v Kabulu.

Izvedeli bomo torej, kako naj bi Američani v resnici odkrili, kje se skriva Bin Laden. Čeprav sami tega ne priznajo ter zasluge za uspeh pripisujejo svoji obveščevalni službi.

 

Koncept, lutke in besedilo: Neville Tranter

Posebna zahvala Timu Velraedsu.

Produkcija: Stuffed Puoppet Theatre

Predstava traja 60 minut

 

Lutkovna predstava za odrasle, študente in dijake

nas čaka ta petek, 30. NOVEMBRA, ob 20.00!

Vljudno vabljeni v Mini teater na Križevniški 1,

kjer smo posebej za vas pripravili znižano ceno vstopnic, 10 €.

Ne zamudite izjemne priložnosti!

 

Za rezervacije vstopnic lahko pokličite na 041 314 414, vstopnico po znižani ceni pa si lahko zagotovite tudi prek maila info@mini-teater.si.

 

Veselimo se vaše družbe!

 


Delavnice Nevilla Tranterja ter gostovanje predstave Punch in Judy v Afganistanu bo potekalo v okviru mednarodnega evropskega projekta Puppet Nomad Academy 3, ki poteka pod vodstvom in koordinacijo Mini teatra, ki ga sofinancira Evropska komisija, program Kultura (2007-2013). Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.