Ne zamudite: to soboto in nedeljo vikend Svetlane Makarovič!

To soboto in nedeljo v Mini teatru VIKEND SVETLANE MAKAROVIČ!

Po navdušenju nad kratkim animiranim filmom, ki ga lahko le še nekaj koncev tedna ujame te v ljubljanskem Kinodvoru, bo vsem ljuba Sapramiška iskala srečo ponovno tudi NA ODRU MINI TEATRA NA KRIŽEVNIŠKI 1!

Kaj se je zgodilo s Sapramiško potem, bomo v igrano-animirani predstavi za otroke SAPRAMIŠKA 2 - SAPRAMIŠJA SREČA izvedeli v soboto, 16. FEBRUARJA ob 17.00. Predstava, primerna tako za najmlajše in malo večje kot tudi za odrasle, ki se bodo ob pravljičnih likih spomnili na tisto, kar je v življenju najpomembnejše - na prijatelje in odgovornost za lastno srečo.

 

PEKARNA MIŠMAŠ, zgodba Svetlane Makarovič o dobroti skromnega peka Mišmaša, ki revnim in otrokom daje kruh tudi zastonj, o zlobni in jezični Jedrt, ki hoče za vsako ceno izvedeti, kako Mišmašu uspe speči tako dober kruh, in ubogem mačku, ki ga Jedrt tako izkorišča, da se končno odloči ostati kar pri Mišmašu, pa se v nedeljo, 17. FEBRUARJA, ob 17.00 seli V DVORANO MINI TEATRA NA LJUBLJANSKEM GRADU!

 

Več o Sapramiški 2 - Sapramišji sreči si preberite tukaj, vse o Pekarni Mišmaš pa lahko najdete tu!

 


Predstavi sta nastali v okviru mednarodnega evropskega projekta »Puppet Nomad Academy 2«, ki ga sofinancira Evropska komisija, program Kultura (2007-2013). Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.