Tri Morrisonove sobote v Mini teatru!

Nova lutkovna dogodivščina, MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI,  je bila premierno uprizorjena 26. februarja. V sanjski svet malega dečka v čarobnem gozdu knjig pa se vračamo že kmalu, saj bodo Morrisonove tudi 3 MARČEVSKE SOBOTE:

2. marec ob 11.00 in 17.00

16. marec ob 17.00

30. marec ob 17.00

Lokacija: Mini teater, Križevniška 1

 

Morrison in štirje letni časi, avtorski projekt estonskega režiserja Mirka Rajasa, je prva od zgodb o Morrisonovih dogodivščinah. Čudovita pustolovščina majhnega dečka, ki mu starši pripovedujejo zgodbo, domišljijsko popotovanje pa zanj postane resničnost. Lutkovna avantura, polna fantastičnih odkritij in zabave, je odličen odklop tudi za odrasle, ki zaradi vsakodnevnih opravkov in obveznosti domišljijo včasih potisnejo na stranpota.

Zanimiva, zabavna, poučna, igriva in presenečenj polna dogodivščina za otroke, ki bodo na svet lahko pogledali skozi oči dečka v čarobnem gozdu knjig, v katerem bodo človeške oblike prevzeli tudi letni časi. Priča bomo zgodbam, pripetljajem, bojem, igri, ljubezni, sovraštvu, sreči in žalosti skozi vse letne čase - poletje, jesen, zimo in pomlad. In čeprav bo Morrison pogosto tudi v nevarnosti, bo dogodivščina trajala, vse dokler mu bosta to dopuščali njegova domišljija in želja.

V čarobnem gozdu knjig se bo Morrison poučil tudi o odnosih med prijatelji, ki nam na različne načine spreminjajo življenja. Pridejo in včasih gredo, a nikoli zares ne izginejo, Morrison pa spozna, da se nekatere stvari v življenju včasih zgodijo tudi povsem brez razloga.

 

Več o novi predstavi Mini teatra si lahko preberete tudi tukaj!