Pred nami in novo nepozabno Mini poletje, že 15. mednarodni festival Mini teatra za otroke!

Spoštovani ljubitelji lutk in gledališča, dragi prijatelji Mini teatra!

Pred nami je Mini poletje, že 15. mednarodni festival Mini teatra za otroke, ko bomo skupaj z vami pričarali nove čudovite poletne mesece lutkovnih predstav in v sodelovanju s KUD-om Sredina tudi ustvarjalne popoldneve!

Že na prvi dan nas tako čakata 100. svečana ponovitev mednarodno večkrat nagrajene Sneguljčice in 250. svečana ponovitev Obutega Mačka, že 14. julija pa pripravljamo tudi premiero Sapramiške Svetlane Makarovič v režiji Roberta Waltla, ki bo tokrat zaživela v flamščini. Mini poletje, ki bo potekalo od 29. junija pa vse do 1. septembra 2013,  pa bo pestro tudi v nadaljevanju! Poleg predstav Mini teatra bodo na sporedu namreč tudi gostujoče predstave s Češke, Slovaške, Madžarske, Belgije, Bosne in Hercegovine, letošnji festival Mini poletje v Ljubljani pa ob vstopu Republike Hrvaške v Evropsko Unijo skozi predstavitev njihovih igralcev, predstav, avtorjev in ostalih gledaliških ustvarjalcev še posebej posvečamo predstavitvi hrvaške gledališke in lutkovne umetnosti za otroke.

Zatorej, pridružite se nam na novem skupnem nepozabnem Mini poletju, namenjenem otrokom in vsem, ki nam je umetnost za otroke blizu! In prepustite se čarobnosti, ki jo lahko pričarajo le lutke in gledališče!

Celoten program pestrega poletnega dogajanja si lahko pogledate tukaj!