Štiri nedelje ustvarjalnih delavnic Mini poletja!

ŠTIRI NEDELJE USTVARJALNIH DELAVNIC!

V Mini teatru na Ljubljanskem gradu bomo ustvarjali 21. in 28. julija ter 4. in 11. avgusta ob 17.00.

Bakreni krožnički, polstene ropotuljice, mini senčno gledališče in neskončne vrvice za prstne igrice pa bodo zagotovo navdušili tako malčke kot njihove spremljevalce.

Takoj po štirih ustvarjalnih nedeljah bo Mini poletje obiskalo tudi Dom upokojencev center na Taboru v Ljubljani, kjer bo 18. avgusta po ustvarjalnih delavnicah (ob 15.30) ob 16.30 sledila tudi predstava O travniku, metuljih in rožni vili slovaškega gledališča Teátro Neline.

V nedeljo, 25. avgusta, ob 18.00 nas nato čaka predstava Budulínek češkega gledališča in uro pred predstavo tudi ustvarjalne delavnice KUD-a Sredina,

že 15. mednarodni festival Mini teatra za otroke pa bomo ob letošnjem vstopu Hrvaške v Evropsko Unijo 31. avgusta in 1. septembra zaključili s posebnim posvetilom hrvaški gledališki in lutkovni umetnosti, in sicer s predstavami v Mini teatru in ljubljanski Drami.

Vse o programu letošnjega mednarodnega festivala, ki bo Ljubljančanom, obiskovalcem mesta ter tudi številnim turistom poleg predstav Mini teatra predstavil odlična gledališča s Češke, Slovaške, Madžarske, Belgije, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške si lahko pogledate in preberete tudi tukaj!