Na festivalu Zlata paličica kar 2 predstavi Mini teatra!

NA 15. FESTIVALU UPRIZORITVENIH UMETNOSTI ZA OTROKE IN MLADE, KI BO POTEKAL OD 30. SEPTEMBRA DO 5. OKTOBRA 2013, FESTIVALU ZLATA PALIČICA,  KAR 2 PREDSTAVI MINI TEATRA!

PEKARNA MIŠMAŠ SVETLANE MAKAROVIČ IN NOVITETA LANSKE SEZONE, MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI!

Noviteta lanske sezone, sanjska pustolovščina malega dečka, MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI, bo v okviru festivala Zlata paličica uprizorjena to sredo, 2.10., ob 11.00, iz PEKARNE MIŠMAŠ Svetlane Makarovič pa bo z Violeto Tomič, Joseom in Tadejem Piškom ter glasbo Mihe Ciglarja na Zlati paličici zadišalo to soboto, 5.10., ob 10.00.

Festival Zlata paličica z letom 2013 z izborom najboljših slovenskih dramskih, glasbenih, lutkovnih, plesnih in eksperimentalnih predstav za otroke in mladino preteklih dveh sezon postaja pregledni nacionalni festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mladino. Umetniški presežki s področja uprizoritvene ustvarjalnosti za otroke in mladino bodo tako vzpostavljali nove kakovostne standarde, z uvrstitvijo predstav na seznam priporočljivih vsebin za vrtce in šole bodo gradili most med kulturo in izobraževanjem, tujo strokovno javnost pa seznanjali z svežimi dosežki slovenske gledališke produkcije. V okviru že omenjenega vzpostavljanja standardov kakovosti bodo na festivalu prikazani tudi primeri dobrih praks iz tujine.

Lokacija obeh predstav: Mini teater, Križevniška 1

Vstopnice za uprizoritve v okviru festivala Zlata palčica: prodaja vstopnic v Lutkovnem gledališču Ljubljana

Več o obeh predstavah in o preostalem zanimivem oktobrskem programu Mini teatra si lahko preberete tudi tukaj!