Konec decembra tradicionalni sprevod dedka Mraza po Ljubljani in pester program na odru Kongresnega trga!

TRADICIONALNI SPREVOD DEDKA MRAZA PO LJUBLJANI – VSAK DAN OD 26. DO 30. DECEMBRA!

Sprevod dedka Mraza in pravljičnih bitij ob spremstvu glasbenikov godbe pihalnega orkestra Vevče z okoli 100 nastopajočimi se bo vsak dan od 26. do 30. decembra ob 17. uri izpred Mini teatra na Križevniški odpravil na pot po Ljubljani.

Po Bregu čez Čevljarski most do Mestnega trga bo pot nadaljeval po Stritarjevi ulici in čez Prešernov trg, kjer ga tradicionalno pričaka največja množica ljudi. Navdušene malčke, starše in njihove spremljevalce pa bo obdaril z modrimi nasveti in sladkimi bonboni. Čez Kongresni trg pa bo kočija dedka Mraza pot nato nadaljevala po Gosposki ulici nazaj proti Mini teatru.

Poleg tradicionalnega nepozabnega sprevoda dedka Mraza, ki že leta navdušuje tako Ljubljančane kot številne obiskovalce prestolnice in turiste, bo Mini teater v zadnjih dneh letošnjega leta poskrbel tudi za PESTRO DOGAJANJE NA ODRU KONGRESNEGA TRGA.

 

NA ODRU KONGRESNEGA TRGA KAR 5 IZSEKOV MINI TEATROVIH LUTKOVNIH USPEŠNIC Z ODLIČNIMI SONGI!

Na odru Kongresnega trga, kjer se bo dedek Mraz ustavil vsak dan, si bomo vsak dan od 26. do 30. 12. lahko ogledali tudi izseke kar petih lutkovnih uspešnic Mini teatra!

26.12. MED 17.30 IN 18.30:Priljubljena MIZICA, POGRNI SE z vedno zabavnima Aljažem Jovanovićem in Josem, ki nepozabno predstavo ustvarjata tudi z v živo izvajanimi songi.

27.12. MED 17.30 IN 18.30:Kaj se je zgodilo s Sapramiško potem? Nadaljevanje ene največjih uspešnic Svetlane Makarovič, SAPRAMIŠKA 2 - SAPRMIŠJA SREČA. Sapramiška mora na novo pot. Poiskati in najti mora srečo ter zgraditi nov dom. Ali ji bo uspelo? Izvedeli bomo, ko se nam bosta na odru pridružili Violeta Tomič in Vesna Zornik!

28.12. MED 17.30 IN 18.30:Mednarodno večkrat nagrajena uspešnica Mini teatra, SNEGULJČICA, v malo drugačni preobleki! Pravljični junaki tokrat ne bodo vpeti v svet čarobnega gozda, zastrupljenih jabolk, idilične narave in nadnaravnih poljubov, a brez hudobne mačehe, magičnega zrcala, hudomušnih palčkov in odrešitelja tudi tokrat ne bo šlo.

29.12. MED 17.30 IN 18.30:Kaj čaka princesko Jero, ki cele dneve kriči in tuli ter se le pritožuje, kaj odločno in pametno Bistro, in kaj se bo zgodilo z dobro in prijazno Milo, ko v kraljestvo prileti TROGLAVI ZMAJ?

30.12. MED 17.30 IN 18.30:POGUMNA MOLLY, nova predstava režiserja Sneguljčice, Obutega mačka in Mizice, pogrni se! Najpogumnejša deklica v vsej Angliji, ki reši svoje tri sestrice, pomaga kralju ter Velikana in Velikanko prelisiči kar štirikrat!

 

SE VIDIMO NA ČUDOVITI PRAZNIČNI DOGODIVŠČINI MINI TEATRA!

 

December je že za nami, poglejte si nekaj videoutinkov, kako smo se imeli!

POSNETEK 1

POSNETEK 2

POSNETEK 3