Pred nami je zanimiv februar!

PRED NAMI JE NOV ZANIMIV MESEC!

 

OTROŠKO VESELJE Z ODLIČNIMI PREDSTAVAMI

Otroke bodo v Mini teatru na obeh lokacijah (v dvorani na Križevniški 1 in na Ljubljanskem gradu) februarja razveseljevali to sezono obnovljena uspešnica Mini teatra iz 2001, ŽABJI KARLJ, PEKARNA MIŠMAŠ in SAPRAMIŠKA 2 – SAPRAMIŠJA SREČA Svetlane Makarovič, kultna Ježkova ZVEZDICA ZASPANKA, z glasbo popestreni TROGLAVI ZMAJ IN PRINCESKE ter vedno zabavna OBUTI MAČEK in MIZICA, POGRNI SE priznanega režiserja Mareka Bečke.

 

TRETJI MINI VEČER NA KRIŽEVNIŠKI: V GOSTE PRIHAJA GORAN VOJNOVIĆ

Po uspešnih MINI VEČERIH z Nejcem Gazvodo, Borisom A. Novakom, Venom Tauferjem, Vladom Žabotom in Klariso Jovanović nadaljujemo s serijo MINI VEČEROV na Križevniški.  Tokrat, v torek, 25. FEBRUARJA, OB 20.00 v goste prihaja uspešni slovenski filmski in televizijski režiser ter scenarist, pisatelj, pesnik in kolumnist, GORAN VOJNOVIĆ!

 

PIA ZEMLJIČ IN MARKO MANDIĆ FEBRUARJA ŠTIRIKRAT!

Po razprodanih januarskih ponovitvah bosta Pia Zemljič in Marko Mandić v Mini teatru na Križevniški ZAPIRALA LJUBEZEN 2., 4., 6. in 24.2. ob 20.00. Takoj v začetku naslednjega meseca, 1.3., ob 17.00 pa bo Pia Zemljič z Gregorjem Grudnom v Mini teatru na Križevniški zaživela še kot MALA MORSKA DEKLICA.

 

DIVJAD NEJCA GAZVODE FEBRUARJA SAMO ENKRAT!

Po razprodanih prvih dveh ponovitvah v 2014 bo DIVJAD Nejca Gazvode v Mini teatru na Križevniški 1 na sporedu tudi 16.2.. ob 16.00 .

 

NAPOVEDUJEMO MARCA: NOVA PREMIERA ZA OTROKE, KAKO UJETI ZVEZDO!

Madžarska Ágnes Kuthy, ki se je slovenskemu občinstvu predstavila že na dveh Mini poletjih, bo tokrat delala s slovenskimi igralci, premiera nove predstave Mini teatra, KAKO UJETI ZVEZDO, pa nas čaka že marca!