Pascal Rambert in Mini teater vabita na avdicijo za mlade plesalce in igralce za nov projekt Vračanje!

Pascal Rambert, avtor Zapiranja ljubezni s Pio Zemljič in Markom Mandićem, eden najpomembnejših francoskih, evropskih in svetovnih gledaliških in filmskih režiserjev, avtor dramskih besedil, koreograf in direktor enega najpomembnejših svetovnih gledališč, Théâtre De Gennevilliers, se v Mini teater vrača  tudi kot režiser. Pred nami je njegovo Vračanje, besedilo, ki ga bo napisal in režiral posebej za Mini teater.

Zato vas od  16. do 21. junija 2014 v okviru priprav na projekt Vračanje vabimo na avdicijo - delavnico, ki bo namenjena mladim performerjem, lutkarjem, plesalcem in igralcem.

Na avdiciji bo Rambert izbiral tudi performerje za svojo novo predstavo Vračanje, katere premiera nas čaka septembra 2014 v Mini teatru.

Vsi, ki se želite udeležiti delavnice in avdicije, pošljite kratek življenjepis s fotografijo na info@mini-teater.si najkasneje do 6.6.2014.

Avdicija in delavnice kot tudi projekt Vračanje je del mednarodnega evropskega projekta »Eksperimentalna gledališka akademija«, ki ga sofinancira Evropska komisija, program Kultura (2007-2013). Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.