Pohitite in si zagotovite abonma za prihajajočo sezono tudi vi!

Abonmaji Mini teatra v sezoni 2014/15

Že poznate abonmajsko ponudbo Mini teatra? Izbirate lahko med pestro ponudbo predstav za otroke in odrasle. 

Abonma Prijatelj Mini teatra za otroke

Izmed pestre ponudbe predstav za otroke si lahko med septembrom 2014  in junijem 2015 izberete 6 predstav za otroke in mladino za samo 30 €, saj smo cene za odrasle in otroke znižali in poenotili na 5 €, kar pomeni, da si lahko ogledate šest predstav za ceno petih.

»Program Mini teatra za otroke je osnovan na vrhunski kvaliteti literarnih, vizualnih in glasbenih predložkov, s katerimi medij otroškega gledališča obravnavamo z globoko resnostjo, zavedajoč se, da otroško publiko prvič uvajamo v svet scenskih umetnosti,« je ob začetku že 14. sezone Mini teatra povedal Robert Waltl, direktor in umetniški vodja Mini teatra.

Abonenti tako lahko izbirate med odličnimi novimi predstavami s premierami v sezoni 2014/15 in tudi številnimi uspešnicami preteklih sezon. V prihajajoči sezoni pripravljamo tri zanimive in zabavne predstave: Na Noetovi barki ob osmih, Izgubljeno in najdeno ter Jurček in trije razbojniki.

Med novitetami prejšnje sezone pa bodo z nami angeli predstave Kako ujeti zvezdo, Žabji kralj in Pogumna Molly. Z nami bo tudi kultna Zvezdica Zaspanka Franeta Milčinskega - Ježka in Morrison in štirje letni časi estonskega lutkovnega umetnika Mirka Rajasa ter preštevilne uspešnice iz prejšnjih sezon: Pekarna Mišmaš o dobrem peku in jezični Jedrt, nova lutkovna predstava Mini teatra Troglavi zmaj in princeske, nadaljevanje Sapramiške v Sapramiški 2 - Sapramišji sreči, humorna preobleka Sneguljčica,duhovita priredba Mizice, pogrni seRdeča kapica z mladimi slovenskimi igralci, Volk in kozlički po znani Grimmovi pravljici, Obuti maček, ki navdušuje staro in mlado, prva virtualna lutkovna predstava na svetu, Palčica, predstava s čudovitimi klasičnimi marionetami, Začarani štorklji, priredba kultne radijske igre Franeta Puntarja, Medvedek zleze vaseMala morska deklica v režiji Ivice Buljana, dramaturški kolaž koledniških tem oziroma svojevrstno animiranih jaslic, Osel Nazarenski ... in mnoge druge.

Abonma Prijatelj Mini teatra za odrasle

Izmed pestre ponudbe lastnih postdramskih predstav in gostovanja si lahko med septembrom 2014 in junijem 2015 izberete 6 predstav za samo 75 €  (dijaki, upokojenci in študentje 40 €), kar pomeni da si lahko ogledate šest predstav za ceno petih.

Abonenti tako lahko izbirate med odličnimi novimi predstavami s premierami v sezoni 2014/15 in tudi številnimi uspešnicami preteklih sezon. V prihajajoči sezoni pripravljamo tri zanimive predstave: Vračanje, Grobnica za Borisa Davidoviča in Lakota. Med ponovitvami pa si boste lahko ogledali Divjad, Macbeth po Shakespearu, Ma and Al, Jagodno dekle, Bartelby, pisar in Zapiranje ljubezni.

Zagotovite si abonma čim prej

Vabljeni, da se v Mini teatru oglasite do 11.7.2014 in od 18.8.2014 dalje. Na predstavo lahko pripeljete tudi prijatelje, saj se vam bonus na abonmaju niža ob vsakem koriščenju kartice. Da vas bodo prosti sedeži čakali vedno, vas prosimo, da nam vsak teden (najkasneje do petka do 14. ure) sporočite svoje rezervacije za tisti vikend na info@mini-teater.si.

Vabljeni torej na Križevniško 1, vsak delavnik med 9. in 15. uro. Veselimo se vaše družbe tudi v novi sezoni!

Plačilo je možno z gotovino ali preko Klika na poslovni račun Mini teatra (SI56 0201 1005 2254 884).

O datumih predstav vas bomo obveščali z mesečnim programom, ki vam ga bomo brezplačno pošiljali na dom in po elektronski pošti.

Abonma Transferzala

Abonma Transferzala je gledališko-plesni abonma, ki v sebi združuje izbor predstav petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana, Mini teatra ter Plesnega Teatra Ljubljana.

Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

Lani se je na pot Transferzale podalo skoraj 120 abonentov, kar nas je spodbudilo, da vam tudi v sezoni 2014/2015 ponudimo petnajst različnih predstav, ki so nastale na naših odrih, izmed katerih si bo abonent izbral po eno z vsakega odra. Petim predstavam po vaši izbiri bo sledil zaključni dogodek s programskim presenečenjem in zabavo, na kateri se boste spoznali med sabo, z nami in umetniki. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben popust za ogled ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2014/2015, kajti abonmajske predstave vseh petih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte. Abonma boste lahko vpisali na vseh petih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo).

Prvo predstavo po vašem izboru si v vsakem gledališču ogledate v okviru abonmaja, vstopnice za nadaljnji dve pa lahko kot abonenti kupite s 50% popustom na redno ceno vstopnice.

Predstave Mini teatra v Transferzali 2014/15:

1. Pascal Rambert: Zapiranje ljubezni (r. Ivica Buljan)

2. Pascal Rambert: Vračanje (r. Pascal Rambert)                          

3. Knut Hamsun: Lakota (r. Janez Pipan)

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, prav tako vam bomo na vsa vprašanja odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.

Poleg abonmajev smo za vas pripravili tudi darilne bone

Želite morda ob posebnih priložnostih presenetiti najmlajše s posebnim darilom? Predlagamo vam darilni bon Mini teatra, s katerim si bo obdarovanec sam izbral, kdaj in katero predstavo si bo ogledal. Darilni bon velja za 1 osebo in obisk 1 predstave.

Vrednost darilnega bona za otroško predstavo je 6 ali 8 €, za postdramsko predstavo pa 8 ali 15 €. Nakup bona je možen v Mini teatru na Križevniški 1 vsak delovnik med 9. in 15. uro.