LET 3 s spomenikom "Angela Merkel sere!" v ponedeljek, 15.6. ob 19h, tudi pred Mini teatrom, sledil bo ekskluzivni koncert v dvorani Mini teatra!

Let 3 s spomenikom "Angela Merkel sere!" po Zagrebu prihajajo tudi v Ljubljano!

Angela Merkel sere! Ponedeljek, 15. junij, ob 19h pred Mini teatrom na Križevniški ulici, sledil bo ekskluzivni koncert v dvorani Mini teatra.

Najnovejša atrakcija Let 3, spomenik 'Angela Merkel sere!', ki je že pred uradnim odkritjem dodobra razburkala javnost, prihaja tudi v Ljubljano! Let 3 bodo spomenik razkrili tudi slovenski javnosti v ponedeljek 15.6. ob 19h pred Mini teatrom na Križevniški ulici. Po odkritju spomenika pa bodo Let 3 izvedli tudi ekskluzivni koncert v dvorani Mini teatra, na katerem bodo dvakrat odigrali skladbe s prihajajočega novega albuma.

Ob spomeniku so Let 3 pokazali tudi nove kostume -  delo priznanega reškega modnega oblikovalca Juraja Zigmana. Lajtmotiv za nastanek kostumov sta bila dolar in euro, kateraLet 3 promovirajo kot še en "par oči v eni glavi".  Za sodelovanje na seminarju Let 3 je bilo izbranih 15 fanov, ki so dobili priložnost, da skupaj z Mrletom in Prljo zasukajo rokave in predelajo in prilagodijo sranje iz paketa za inštalacijo v spomenik.  Spomenik je bil v Zagrebu razkrit že v soboto, 25.4.,  v Ljubljani pa bo postavljen v ponedeljek 15.6. pred Mini teatrom na Križevniški ulici.
 

Vstopnice so na voljo v Dallas Music Shopu (Mirje 12, Ljubljana) in v Mini teatru (Križevniška 1, Ljubljana) po ceni 19,02 $ (18 EUR).

Dober teden pred napovedanim velikim koncertom v galeriji Lauba v Zagrebu so Let 3 na ekskluzivnem seminarju za izbrane fane in številne novinarje razkrili izgled skulpture "Angela Merkel sere!".Po kratkem uvodu je voditeljica Martina Validžić povabila Mrleta in Prljo, da pred zbrane prineseta dargoceni paket, ki je pred kratkim prispel v Reko iz Nemčije.Mrle je še enkrat pojasnil, da je Angela Merkel poslala prvi paket sranja iz Reichstaga ter da bodo na seminarju oblikovali in predelali sranje za spomenik. 

Mrle TV je o tem že poročal, video prihoda dragocenega paketa pa si lahko ogledate tukaj.

Mrle in Prlja sta še priznala, da jima je všeč zadnja izjava kardinala Bozanića, ki se je nanašala na borbo proti bankam, ter da končno Cerkev in Let 3 delijo skupno mišljenje – »kot par oči v eni glavi«. Poleg tega so Let 3 razkrili tudi komu bodo poslali polovico vsebine prvega paketa: »Polovico sranja bi obdržali za spomenik, drugo polovico bi pa poslali gor 'naši debeli'... Debela in Angela Merkel kot par oči v eni glavi.«