Delavnice Mini poletja - prva že to nedeljo

Kot vsako leto bodo tudi letos organizirane poletne delavnice za otroke. Po lanskem izjemnem odzivu in navdušenju staršev in otrok, je pripravo in izvedbo delavnic tudi letos prevzelo Društvo SEZAM.

Običajno so se delavnice začele sredi poletja, tokrat pa bo prvo otroško ustvarjanje navdušilo že to nedeljo, 25. junija 2017, ob 18h. Z delavnicami nadaljujemo 16. julija in družili se bomo vsako nedeljo ob 18h vse do 13. avgusta.

Vabljene vse ustvarjanja željne roke in ročice!

 

REGA REGA KVAK

NEDELJA, 25. JUNIJ  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

S spretnimi rokami bomo izdelali prav posebno žabo, ki bo skakala in nas zabavala. Kako visoko bo skočila pa bo odvisno od nas.

BRENČAČI

NEDELJA, 16. JULIJ  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

Nastale bodo različne žuželke, kot so hrošči, pikapolonice, čebele, kačji pastir, ki bodo vsaka po svoje poletele , poskakovale, se valile po ulici, rožah ali pa celo po nas samih.

PAJKOVA MREŽA

NEDELJA, 23. JULIJ  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

Že vsak od nas se je kdaj pa kdaj ujel v pajkovo mrežo. Tokrat pa jo bomo mi sami spletli in poskusili ujeti koga drugega. Nastali bodo tudi prav posebni pajkci, ki bodo skakali sem ter tja in se zabavali na naši mreži.

MOJ PRIJATELJ KUŽA

NEDELJA, 30. JULIJ  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

Kako bi bilo, če bi imeli kužka, ki bi delal vse kar mu mi zapovemo? Najprej bomo prebrali pravljico in nato izdelali lutko kužka, ki bo oživela pod našimi rokami. To pa ni vse. Za vse igre željne bomo priredili pravo malo tekmo in se pomerili kdo od nas lahko pobere čim več pasjih kakcev, ki bodo skriti po ulici. Hov hov mi se že veselimo.

RIBJA ZABAVA

NEDELJA, 6. AVGUST  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

Izdelali bomo pisane ribe, velike in majhne, prijazne in strašne. Potem pa jih bomo poskusili ujeti , kot to delajo pravi ribiči na morju. Naj se ribolov začne!

LAHKO LETIM

NEDELJA, 13. AVGUST  2017, OB 18.00
LOKACIJA: KRIŽEVNIŠKA ULICA

Prebrali bomo prav posebno pravljico in se pogovorili o pticah, ki jih poznamo. Prelevili se bomo v ptiča s pomočjo maske, ki jo bomo izdelali. Poskusili bomo ali zmoremo tudi leteti.