180. ponovitev Miškolina

V Mini teatru se veselimo novega uspeha. Lutkovna predstava Miškolin Josipa Ribičiča, v režiji Roberta Waltla, bo dosegla zavidljivih 180. ponovitev. v nedeljo, 1. marca 2009, ob 17.00, v dvorani Mini teatra na ljubljanskem gradu. Za sladko presenečnje bodo poskrbele Ljubljanske mlekarne!

S predstavo navdušujemo mlado in staro v razprodanih dvoranah Mini teatra na ljubljanskem gradu in na številnih gostovanjih po Sloveniji, svoj uspeh pa predstava nadaljuje še naprej. V mesecu marcu je Miškolin najbolj zaželen v Trstu.
Navdušeno občinstvo in razprodane predstave dokazujejo, da je Miškolin ena tistih predstav v slovenskem gledališkem prostoru, ki se je v zgodovino zapisana ne le po kvaliteti izvedbe, imenitnih igralcih in animatorjih, temveč tudi po številu izvedb predstave. Imenitni igralci, seveda najprej legendarni Jurij Souček, Karin Komljanec, Vesna Slapar, Emir Jušič Piber in Igor Štamulak, se skupaj z režiserjem Robertom Waltlom in celotno ekipo Mini teatra veselimo novega velikega uspeha Mini teatra.