Zadenite nov abonma Mini teatra: Nagradna igra Mini teatra na Otroškem bazarju!

Sodelujte v nagradni igri Mini teatra na Otroškem bazarju na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že to soboto, 8. septembra!

Ob 16.00 se bo s  humorno lutkovno predstavo po bratih Grimm za najmlajše občinstvo na glavnem prireditvenem odru predstavil tudi Mini teater. Čaka vas predstava, ki je s svojim posebnim lutkovnim in izvirnim igralskim pristopom navdušila  gledalce že na več kot 150 ponovitvah,

UGANITE, S KATERO PREDSTAVO SE BO NA OTROŠKEM BAZARJU V SOBOTO, 8. SEPTEMBRA OB 16. URI,  PREDSTAVIL MINI TEATER IN ZADENITE ENO OD TREH ČUDOVITIH NAGRAD!  JE TO PREDSTAVA:

a)      PALČICA

b)      PALČEK

c)      PEKARNA MIŠMAŠ

OBIŠČITE NAS NA NAŠEM RAZSTAVNEM PROSTORU, KJER BOMO VSE OD 9. DO 19. URE, IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI!

MORDA BOSTE PRAV VI ZADELI:

1. NAGRADO: 2 ABONMAJSKI KARTICI ZA NOV ABONMA MINI TEATRA, PRIJATELJ MINI TEATRA. Izmed pestre ponudbe predstav si boste med koncem septembra 2012  in aprilom 2013 lahko izbrali kar 6 predstav po lastni izbiri.

2. NAGRADO: 1 ABONMAJSKA KARTICA ZA NOV ABONMA MINI TEATRA, PRIJATELJ MINI TEATRA ali

3. NAGRADO: 2 VSTOPNICI ZA KATEROKOLI IZMED ODLIČNIH OTROŠKIH PREDSTAV MINI TEATRA.

Mini teater bo z vsemi obiskovalci Otroškega bazarja ves dan, ko boste vse informacije o naših predstavah in novostih sezone, ki je pred nami, lahko našli pri naših hostesah na razstavnem prostoru. Zagotovo pa tam najdete tudi pravilni odgovor!

IN ŠE NAMIG: Zgodba o zakoncih brez otrok, ki se jima končno rodi deček, velik kot prstek. Zato ga poimenujeta ... Fantek očku pomaga pri oranju, zaradi uboštva pa ga na dečkovo prigovarjanje oče proda kralju. Ta ga podari princesi, ki z njim ne ravna ravno najlepše, in zato se deček odloči, da pobegne. Ko na begu sreča razbojnika, ki nameravata oropati kraljevo zakladnico, ju pogumno prežene in hvaležni kralj mu za nagrado dovoli vrniti se k staršema.

Pravilen odgovor se skriva tudi v sporedu Mini teatra za september!

Se vidimo v soboto. Vstop na Otroški bazar je brezplačen.