Ne le pomlad, v Mini teater prihajajo vsi štirje letni časi!

Ne le pomlad, v Mini teater na Križevniško 1 že to soboto in naslednji torek PRIHAJAJO VSI ŠTIRJE LETNI ČASI!

 

Zato še pred veliko premiero, ki nas čaka naslednji torek, v velikem pričakovanju najavljamo PREDPREMIERO NOVE LUTKOVNE PUSTOLOVŠČINE, MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI. Letne čase v čarobnem gozdu knjig bomo z malim dečkom Morrisonom tako lahko spoznavali že v SOBOTO, 23. FEBRUARJA, ob 17.00!

A čeprav bo Morrison pogosto tudi v nevarnosti, bo njegova dogodivščina trajala, vse dokler mu bosta to dopuščali njegova domišljija in želja. Zagotovo pa vsaj do TORKA, ko nas 26. FEBRUARJA ob 18.00 v Mini teatru na Križevniški 1 čaka tudi VELIKA PREMIERA!

 

Predstava MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI estonskega režiserja MIRKA RAJASA s slovenskima igralcema JOSOM in MARUŠO MAJER je nastala kot plod kreativnega SLOVENSKO-ESTONSKEGA SODELOVANJA med MINI TEATROM iz Ljubljane in gledališčem NUKU iz Talina v okviru velikega mednarodnega projekta PUPPET NOMAD ACADEMY III (Lutkovna nomadska akademija III), ki poteka pod vodstvom in v koordinaciji Mini teatra.

Zato v Mini teatru nismo le v pripravah na premiero, pač pa tudi na POMEMBEN KOORDINACIJSKI SESTANEK dveh velikih mednarodnih evropskih projektov, LUTKOVNA NOMADSKA AKADEMIJA III in NOMADI LEPOTE, ki bo od 26. do 28. februarja 2013 potekal v Mini teatru! Sestanek projektov, ki soomogočata pripravo nekaterih najbolj priljubljenih predstav Mini teatra ter projektov, ki v Slovenijo prinašata mednarodne strokovnjake, naše znanje in uspehe pa ves čas predstavljata tudi v tujini!