To soboto se na oder vrača (mali) Morrison!

Letošnja noviteta, lutkovna pustolovščina, polna fantastičnih odkritij, MORRISON IN ŠTIRJE LETNI ČASI, to soboto, 11. maja ob 17.00, ponovno na odru Mini teatra na Križevniški 1. Se vidimo konec tedna!

Najnovejša lutkovna dogodivščina Mini teatra estonskega režiserja Mirka Rajasa je čudovita pustolovščina majhnega dečka, ki mu starši pripovedujejo zgodbo, domišljijsko popotovanje pa zanj postane resničnost.

Lutkovna avantura, polna fantastičnih odkritij in zabave, je odličen odklop tudi za odrasle, ki zaradi vsakodnevnih opravkov in obveznosti domišljijo včasih potisnejo na stranpota.

Zanimiva, zabavna, poučna, igriva in presenečenj polna dogodivščina za otroke, ki bodo na svet lahko pogledali skozi oči dečka v čarobnem gozdu knjig, v katerem bodo človeške oblike prevzeli tudi letni časi.

Priča bomo zgodbam, pripetljajem, bojem, igri, ljubezni, sovraštvu, sreči in žalosti skozi vse letne čase - poletje, jesen, zimo in pomlad. In čeprav bo Morrison pogosto tudi v nevarnosti, bo dogodivščina trajala, vse dokler mu bosta to dopuščali njegova domišljija in želja. V čarobnem gozdu knjig se bo Morrison poučil tudi o odnosih med prijatelji, ki nam na različne načine spreminjajo življenja.

Več o novi lutkovni dogodivščini si lahko preberete in pogledate tudi tukaj!