Dan križevniškega soseda (29.6.2013)

Na dan otvoritve Mini poletja pa nas čaka tudi DAN KRIŽEVNIŠKEGA SOSEDA, ko bomo skupaj z vami in ostalimi Križevniki pripravili nepozaben dan ter izkoristili priložnost za prijetno druženje! Dan, ko se bomo ustvarjalci, stanovalci in obiskovalci Križevniške ulice (z)družili ter zase, za someščane in obiskovalce mesta pripravili nepozabno soboto.

V soboto, 29. junija, tako pripravljamo bogat, raznolik, pester in zanimiv program za vse starosti - od lutkovnih predstav, ustvarjalnih in glasbenih delavnic, obiska pri tiskarju, detektivske avanture, sprehoda po razstavah, urejanja pričesk, potovanja v Vietnam in vožnje po Ljubljani, sladkanja in kofeina, prebiranja knjig in nagovarjanja domišljije, lovljenja sreče, pa do večernega zaključka z DJ remiksi indie rock glasbe.

Dan Križevniškega soseda bomo skupaj z vami soustvarjali Mini teater, tipoRenesansa, Mestni muzej Ljubljana, Festival Ljubljana, galerija Squat, Zavod za kiparstvo, Uredništvo pričesk Robert, Izak Košir, frontman skupine The Toronto Drug Bust, didžeji Nina Hudej, Peter Gold, Kris Kylven, Luka Prinčič in Yanoosh, nadarjena ilustratorka Ana Baraga, KUD Sredina, restavracija Shambala in pub Pod Skalco, pri zagonskih sredstvih za nakup in najem urbane opreme ter sredstvih za njeno osvežitev pa sta na pomoč priskočila zavod Turizem Ljubljana in Mestna občina Ljubljana. Več tudi na SiGledal (26.6.2013) in Bansi (26.6.2013).

Poleg ostalih medijev je bila z nami tudi ekipa Poletne scene TV SLO 1 (29.6.2013).

 

 

http://bansi.rtvslo.si/novica/6309