Premiera Zapiranja ljubezni. Izbrano iz medijev (25.8.2013)

Pia Zemljič in Marko Mandić: V gledališče se vrača ljubezen. »V Zapiranju ljubezni je ironija ostala na obešalniku za vrati, vse je smrtno resno.« Več v intervjuju Petra Raka za Delo, 22.8.2013.

Ob premieri predstave Ivice Buljana Zapiranje ljubezni – Pia Zemljič in Marko Mandić. »Na koncu ne umre ljubezen, umre jezik ljubezni. Predstava Zapiranje ljubezni je intenzivno kopanje po naravi človeških odnosov. Po izvirnem tekstu Pascala Ramberta sta včeraj v Mini teatru blestela Pia Zemljič in Marko Mandić.« Več na Planet Siol, 26.8.2013.

"Pia in Marko sta kot Nicole in Tom". Ivica Buljan, režiser predstave Zapiranje ljubezni, o ljubezni, razlogih za razhod ter Pii in Marku kot igralcih in zakoncih. Več na Žurnal 24, 3.9.2013

"Sta polnokrvna igralca, ki govorita s telesom in z dušo. Povsem sta v svoji novi predstavi Zapiranje ljubezni. Zahtevna je. Govori o ljubimcih, ki si odkrito in surovo povesta, da je ljubezni med njima konec. Med prvim branjem besedila sta jokala. Oba. Vsak na svojem koncu. Med vajami sta se spraševala, kako bi bilo, če bi bilo konec tudi njune ljubezni. Huda in nevarna preizkušnja. Se bosta zaradi nje razšla, kakor sta se Tom Cruise in Nicole Kidman po snemanju filma Široko zaprte oči?"  Več v Obrazih, 4.9.2013

"Strastna ljubezen in strastno sovraštvo sta dve puščici iste palice. Pia Zemljič in Marko Mandić na odru trenutno brišeta mejo med njima kot igralcema in njuno zasebnostjo. A ne povsem."  Več v Sobotni prilogi, 7.9.2013.

Pia Zemljič in Marko Mandič o Zapiranju ljubezni v oddaji Dobro jutro na TV SLO 1 (9.9.2013).

Pia Zemljič in Marko Mandič sta se na odru povsem razgalila. Več na POP IN (25.8.2013).

Marko Mandič in Pia Zemljič na odru končujeta svoj odnos. Ljubljanska premiera predstave Zapiranje ljubezni. Več na MMC, 25.8.2013.

Deloskop napoveduje: Zapiranje ljubezni premierno tudi v Ljubljani. Več na Delo, 25.8.2013.

Predstava Zapiranje ljubezni francoskega dramatika Pascala Ramberta v režiji Ivice Buljana in v koprodukciji Mini teatra in Mestnega gledališča Ptuj na oder prinaša zgodbo o paru, ki poskuša končati skupno pot. Več na Mladina, 23.8.2013.

Zapiranje ljubezni tudi na SiGledal, 23.8.2013.