Domen Valič in Mini teater zbirata sredstva za žrtve poplav v Srbiji, Bosni in na Hrvaškem!

Dobrodelna predstava, monokomedija Zapornik št. 3.2.3., za pomoč Srbiji, Bosni in Hrvaški!

Žrtvam poplav lahko pomagate tudi v gledališču! V nedeljo, 1. junija 2014, ob 20.00 vabljeni v Mini teater na Križevniški 1 na monokomedijo Domna Valiča v režiji Mateja Mijatovića, Zapornik št. 3.2.3. Vstopnina le 12 €, zbrana sredstva pa bomo namenili žrtvam poplav v Srbiji, Bosni in na Hrvaškem.

Veliko ljudi je v katastrofalnih poplavah ostalo brez vsega in dosti nas ima premalo, da bi lahko zares pomagali. Zato naj vas vodi geslo 'Kdor malo da, veliko da'.  Celoten izkupiček od prodanih kart bo namenjen tistim, ki to sedaj najbolj potrebujejo, zato vas vabimo, da pridete v čim večjem številu in na tak način pomagate sosednjim republikam. Hvala.

Zapornik št. 3.2.3.

Alojzij Šuštaršič. Za frende Šuštar Lojz

Včasih, kadar življenje ne prinese nič lepega, se je najlažje zateči v svoj svet in napisati lastno zgodbo. Monokomedija Zapornik št. 3.2.3.  predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom. Nariše življenje posameznika, ki ga naključne nesrečne okoliščine življenjsko zaznamujejo in v njem zasejejo odkrit prezir, do vseh, ki mu stopijo na pot. Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenjski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Več o predstavi si poglejte tudi na spletni strani Zapornika 3.2.3 ali na Facebooku.

Nakup vstopnic mogoč vsak delovnik od 9. do 16. ure na blagajni Mini teatra na Križevniški 1, na www.mojekarte.si, na Petrolovih črpalkah ali uro pred samo predstavo.

Igra: Domen Valič

Besedilo in režija: Matej Mijatović

Dramaturgija: Nina Šorak

Fotografinja: Urška Boljkovac