Vpis abonmajev! Postanite Prijatelj Mini teatra ali pa se podajte na pot po Transferzali!

Prijatelj Mini teatra

Iz pestre ponudbe predstav za otroke si lahko med septembrom 2015 in junijem 2016 izberete 6 predstav za otroke in mladino za samo 30 €, saj smo cene za odrasle in otroke poenotili.

Iz pestre ponudbe lastnih postdramskih predstav in gostovanj si lahko med septembrom 2015 in junijem 2016 izberete 6 predstav za samo 75 € (dijaki, upokojenci in študentje 40 €), kar pomeni, da si lahko ogledate šest predstav za ceno petih.

Na predstavo lahko pripeljete tudi prijatelje, saj se vam bonus na abonmaju niža ob vsakem koriščenju kartice, ne glede na to, kdo si predstavo ogleda.

Zagotovljeni sedeži ob rezervaciji preko elektronske pošte info@mini-teater.si.

Mesečni spored predstav bomo pošiljali brezplačno na vaš naslov.

Abonmaje lahko kupite v Mini teatru na Križevniški od 25. junija do 10. oktobra 2015 vsak delavnik med 9. in 15. uro in 1 uro pred vsako predstavo.

 

Abonma TRANSFERZALA

Gledališko-plesni abonma, ki v sebi združuje izbor predstav petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne, Mini teatra in Plesnega teatra Ljubljana.

V Mini teatru si je mogoče z abonmajem v novi sezoni ogledati naslednje predstave:

Rainer Werner Fassbinder Grenke solze Petre von Kant

Alen Prošić #pornographia

Alenka Gerlovič Jurček in trije razbojniki

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2015/2016, kajti abonmajske predstave vseh petih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte.

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, prav tako vam bomo na vsa vprašanja odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.