Mini teater predstavlja: Teater v prtljažniku!

ZABAVA ZA NAJBOLJ ZDOLGOČASENE - VOZNIKE V PROMETNI GNEČI 

TEATER V PRTLJAŽNIKU - NAJ SE ZABAVA ZAČNE! / »THE TRUNK THEATER«  - LET THE SHOW BEGIN!

Mini teater in Pristop sta razveselila voznike v gneči. Povsem običajen kombi je z osveženo podobo in preurejeno notranjostjo postal mobilni oder, ki gosti najbolj uspešne predstave priljubljenega gledališča. Krstno potovanje v Ljubljani je navdušilo številne mimoidoče, predvsem pa pokazalo, da so parkirišča, prtljažniki in gneča lahko zanimivi novi mediji. Program obsega tri predstave, od tega celo dve lutkovni.

Igralci Mini teatra uprizarjajo predstave Žabji kralj, Pekarna Mišmaš in Na Noetovi barki ob osmih. Tri uspešnice, ki so jih scenografsko prilagodili na ne več kot 4 kvadratne metre mobilnega odra, kar je za tričlansko igralsko zasedbo resen umetniški izziv. Izziv, na katerega se je številno občinstvo odzvalo z radovednimi pogledi, bučnim aplavzom in velikim navdušenjem.

Ustvarjalna ekipa teater v prtljažniku napoveduje na številnih krajih po vsej Sloveniji, seveda je poleg zabave glavni predznak roadshowa varnost. Tako za igralce, kot gledalce in udeležence prometa.

Svoje misli je strnil tudi umetniški vodja Mini teatra, Robert Waltl: "Gledališča imamo izziv, kako se približati širši javnosti in jim dokazati, da teater ni samo prostor kulture, ampak tudi prostor doživetij, sproščanja in kakovostne zabave za vso družino. Zato smo gledališče spakirali v prtljažnik, se usedli v avto in ga ljudem dobesedno približali. Mislim, da tako lahko vsi začutijo čarobnost gledališča in kulturo uvrstijo na svoj nakupovalni seznam".