Vabilo na novinarsko konferenco ob razgrnitvi nove sezone Mini teatra 2016/17

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO, KJER BOMO NAJAVILI NOVO SEZONO MINI TEATRA 2016 / 2017 TER 18. FESTIVAL MINI POLETJE

V ČETRTEK, 9. JUNIJA 2016, OB  11. URI vas vljudno vabimo na PREDSTAVITEV NOVE SEZONE MINI TEATRA 2016/2017 na Križevniški ulici 1 v Mini teatru.

Sezono bodo predstavili direktor Mini teatra Robert Waltl ter koproducenti in ustvarjalci predstav: Ivica Buljan, Damir Avdić,  Ivan Peternelj,  Primož Ekart, Mare Bulc, Dennis Katzmann in Tina Dobnik.

Mini teater v novo sezono  vstopa z izjemno zanimivimi in vznemirljivimi umetniki in avtorji ter koproducenti Maska, Novo kazalište, Zavod Imaginarni, Zadar Snova, Silba Environment Art, Društvo za umetnost Avgus, Škuc Gledališče, Pozorište Kosztolanyi Dezsö Suboticain  Skogen Götenburg. V programu Mini teatra tako pripravljamo 8 novih premiernih uprizoritev, že konec junija pa začenjamo tudi z 18. mednarodnim festivalom Mini poletje, ki ga zaključujemo z gledališkimi delavnicami za mladostnike in begunce.

Prosimo za potrditev udeležbe na  info@mini-teater.si

Veselimo se vaše družbe na novinarski konferenci, za vse dodatne informacije in gradiva pa smo vam z veseljem na voljo.Za pozornost, ki jo boste najavi programa namenili v vašem mediju, se vam vnaprej zahvaljujemo.