Pred vrati je novo leto. Mini teater ima svoje čokolade. In to z liki iz svojih predstav. Idealno novoletno darilo.

Draga prijateljica, dragi prijatelj Mini teatra,
upam, da si dobro.

Pred vrati je novo leto. Mini teater ima svoje čokolade.

Priznam, v nekem trenutki smo izgubili vsako upanje, da se bodo naši lepi plani o obnovi in razširitvi Mini teatra ustvarili. Noč za nočjo sem razmišljal, ali bi lahko s še tako majhnimi simboličnimi prispevki ljudi naredili vsaj nekaj, ali se jih da prepričati, da je teater tudi njihov prostor. Da življenje v mestu ne pomeni samo so-bivanja s par sto tisoč ljudmi na določenem geografskem prostoru, ampak življenje, ki onkraj svojih materialnih danosti daje nekaj več, neke priviligirane prizore lepote, razmišljanja, vzvišenosti. In tako smo se v prijateljskem pogovoru spomnili čokolade.

Naši obiskovalci so otroci, njihovi starši, babice in dedki, in vsi oni imajo radi čokolado. In potem smo našli prefine belgijske čokolade, naša oblikovalka Toni Soprano Meneglejte pa je oblikovala prekrasne ovitke, ki bodo spominjali na naše predstave.

Naše čokolade so Trije prašički, Sapramišja sreča, Obuti maček, Korenčkov palček, Žabji kralj, Vsi skupaj vsi tukaj. Mercator je ponudil roko in je ljubeznivo vzel naše čokolade pod svojo streho.

Na tebe, draga prijateljica, dragi prijatelj Mini teatra, se obračam z veliko prošnjo.

Gotovo boste za vaše sodelavce in njihove otroke ob novem letu pripravili tudi različna darila. Zakaj ta darila ne bi bila sladka in bi obenem pomagala. V Mini teatru tako za novoletna darila ponujamo za odrasle naše čokolade ali posamezno po 1 čokolado ali pa pakirane po 3 skupaj. Cena posamezne čokolade je 3,60 EUR, cena 3 čokolad skupaj z darilno vrečko pa je 15 EUR.

Za otroke pa za dedka Mraza pripravljamo tudi posebno darilno vrečko, v kateri bo na USB ključku posnetek naše lutkovne predstave s pozdravom dedka Mraza in čokolada, cena darilnega paketa je 15 EUR.

Z nakupom naših čokolad in daril boš ne le pomagala/pomagal Mini teatru, da preživimo to koronsko krizo, ampak tudi zagotovo razveselila/razveselil tako odrasle kot otroke.

Od vsake prodane čokolade namreč Mini teater pridobi 1 EUR za svoje delovanje.

Morda boš lahko našo ponudbo za novoletna darila tudi priporočila/priporočil še kakšnemu tvojemu poslovnemu partnerju, prijatelju in znancu, ki išče novoletna darila.

Čokolade Mini teatra se resnično topijo v ustih, upam, da jih boste vzljubili in ja, spomni se vsakič, ko boš pojedla/pojedel eno, da si pomagala/pomagal pri ustvarjanju neke nove predstave in da si morda prav ti pomagala/pomagal, da bo lahko en umetnik, ki ni na stalni plači, dobil svoje prihodke.

V upanju, da bomo lahko sodelovali pri tem projektu, te, draga prijateljica, dragi prijatelj, prisrčno pozdravljam,

Robert Waltl, direktor Mini teatra
Naročila: info@mini-teater.si