Maksi pomlad z Mini teatrom tudi letos

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji lutk!

 

Tudi v letošnji sezoni smo v Mini teatru za prihajajoče pomladne dneve v maju in juniju oblikovali posebno ponudbo za zaključene skupine otrok. V dvorani Mini teatra na ljubljanskem gradu si boste lahko ogledali lutkovno predstavo, uživali v vožnji s turističnim vlakcem (Prešernov trg – ljubljanski grad – Prešernov trg) in se na koncu osvežili s kepico sladoleda v slaščičarni CN7 na Cankarjevem nabrežju. Ponudba je cenovno ugodna saj bo otrokom ogled lutkovne predstave v razvedrilo, vožnja z vlakcem v veselje, sladoled pa osvežilo.

 

Priporočamo vam različne lutkovne predstave, dve novosti v letošnji sezoni in večno uspešnico:

1. OBUTI MAČEK – nova lutkovna uspešnica Mini teatra je primerna za otroke, starejše od treh let. Besedilo je priredil in režiral Marek Bečka, igrata pa Jose in Gašper Jarni.

Znana pravljica francoskega pisatelja Charlesa Perraulta je priljubljena po celem svetu in navdušuje mlado in staro. Je zgodba o treh bratih, ki jim je umrl oče. Prvemu je zapustil mlin, drugemu denar, tretjemu pa je ostal maček.

2. KROKI IN PRIJATELJI - gledališko-lutkovna predstava je primerna za otroke, starejše od treh let. Besedilo sta napisala Meta Brulec in Silvan Omerzu, režija in likovna zasnova je delo Silvana Omerzuja, nastopa pa Ajda Rooss Remeta.

Pripoved o krokodilčku Krokiju in njegovih prijateljih iz živalskega sveta, najmlajšim gledalcem na preprost in neposreden način spregovori o prijateljstvu. Kroki, ki praznuje rojstni dan, misli, da bo ostal sam, a ga prijatelji presenetijo z veliko torto in darilom.

3. ŽABJI KRALJ - lutkovna predstava je primerna za otroke, starejše od treh let. Besedilo je po bratih Grimm priredil Vesselin Boidev, režija je delo Slavča Malonova, igra pa Robert Waltl.

Zgodba o princesi, ki ji v kalni mlaki izgubljeno zlato žogico vrne žabec, v zameno pa želi princesino ljubezen.

 

Za zaključene skupine smo za MAKSI POMLAD Z MINI TEATROM oblikovali enotno ceno vstopnice 1.000 SIT, ki vključuje ogled predstave in prevoz s turističnim vlakcem. Kepica sladoleda pa je brezplačna. Informacije za skupine vsak delavnik od 9. do 16. ure.

 

Opise predstav lahko najdete na naši spletni strani ali pa nas pokličete.

 

Veselimo se vašega odziva na Maksi pomlad in smo vam prijazno na voljo za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri predstav.

 

Lep pomladni pozdrav!
Vaš Mini teater